Nagradni natječaj za ljubitelje dobrih zalogaja: Imaš li skill za grill?

Napraviti savršen sendvič je prava znanost i umjetnost. Pokažite nam da imate ono što treba - skill za grill i osvojite sjajne nagrade

Za neke stvari bismo mogli reći da je početak najvažniji, sredina zlatna, a kraj presudan. Za grill sendvič se možemo složiti da su i početak i kraj jednako ukusni, sredina sočna i slasna, a uživanju nema kraja. Nagradni natječaj „Imaš li skill za grill“, u kojem trebate složiti savršeni grill sendvič, traje od 23. travnja do 8. svibnja, a čekaju vas čak 53 nagrade.

Ako imate skill osvajate grill

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju „Imaš li skill za grill?“ potrebno je na stranici https://meatandmore.podravka.hr/ odabrati vrstu sendviča koju želite složiti:

  • hot dog ili
  • hamburger

Nakon odabira, otvara se forma za slaganje te je potrebno složiti svoj idealan sendvič dodajući mu neke od ponuđenih sastojaka. Uz omiljenu salatu, prevaga između dobrog i najboljeg sendviča svakako su Podravkine uzdanice: nezamjenjivi ajvar, ketchup i senf, u ljućoj ili blažoj varijanti.

Je li hot dog ukusniji ako ketchup ili senf idu ispod hrenovke ili iznad? Ide li prvo ajvar na pecivo, zatim pljeskavica ili obrnuto? Nakon odabira svih sastojaka, potrebno je u najviše 600 znakova opisati zašto se idealan sendvič slaže baš tim redoslijedom te u prijavnu formu unijeti svoje osobne podatke kako bi prijava bila uspješna. Svatko može sudjelovati u Nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom. Ne zaboravite svoj sendvič podijeliti na društvenim mrežama te tako izazvati prijatelje da i oni sudjeluju.

Koje su nagrade?

  • 1x glavni grill set: Roštilj, pregača i poklon paket grill proizvoda.
  • 2x sporedni grill set: Set noževa, pregača i poklon paket grill proizvoda.
  • 50x utješni grill set: Pregača i poklon paket grill proizvoda.

Rezultati Nagradnog natječaja bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 15.05.2021. godine, a na dobitnicima je samo da se u roku 8 dana jave kako bi preuzeli nagradu.

Nabrusite virtualne noževe, naoštrite moždane vijuge i probudite apetit za pobjedom. Vrijeme je da zagrizete i dokažete imate li skill za grill.