Nagradni natječaj „Sretna rešetka“: Osvojite jedan od 20 grill poklon paketa

Sunčani mjeseci pred nama idealni su za manje kuhanja u zatvorenom, a više grillanja na otvorenom. A to će biti lakše i zabavnije uz Vegeta grill poklon pakete, točnije njih 20

3 najvažnije stvari o natječaju „Sretna rešetka“

  1. Natječaj „Sretna rešetka“ traje od 23. svibnja. do 11. lipnja
  2. Odvija se na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/ i imaš 6 grill života
  3. Nagrađujemo onu osobu koja najbrže otkrije skriveni pojam, a svaki sudionik može biti dobitnik samo jednom

Cilj je na stranici https://meatandmore.podravka.hr/grill/ otkriti skriveni pojam pogađanjem slova od kojih je sastavljen i pritom biti najbrži kako bi osvojio nagradu: sjajan i bogat grill poklon paket s kojim ćeš još više uživati spravljajući mesne i vege delicije na zagrijanim rešetkama. Ali pripazi s pogađanjima jer imaš samo 6 grill života i pojam je potrebno pogoditi prije no što oni izgore.

Nakon što otkriješ koji je to tajni dnevni pojam, ostavi svoje podatke i vrati se idući dan kako bi otkrio jesi li sretni dobitnik. Čak i ako nije tvoj sretan dan, ne brini jer već sutra može biti, s obzirom na to da svakoga dana u podne objavljujemo novi nagradni pojam. Ne zaboravi unijeti svoju e-mail adresu i mirno spavaj znajući da ćemo te na vrijeme obavijestiti o početku novog kruga.

Dok čekaš novi dan, potraži inspiraciju ili nauči neki novi grill pojam

Inspiriraj se i opusti uz dobro štivo, vrhunske recepte i vruće grill savjete. Mi znamo kada odabrati Vegeta Natur Grill Classic marinadu, kada je dobro posegnuti za Vegeta grill marinadom bbq, zašto je tajna najboljih komada u marinadi s pivom, ali i zašto povremeno nekome začiniti dan uz Vegeta pikantne arome. Za svaki tvoj kulinarski grill uspjeh, umjesto šlaga posluži Podravka ajvar, blagi ili ljuti, a ne zaboravi niti na Podravka senf, idealan za mariniranje mesa ili kao dodatak omiljenim kobasicama.

Uključi se u Nagradni natječaj SRETNA REŠETKA, od 23. svibnja do 11. lipnja i svakoga dana imaš priliku osvojiti jedan od grill poklon paketa.