Nagradni natječaj "Ljuti kao papar ili crveni kao paprika"

Otkrijte nam svoje anegdote i osvojite vrijedne nagrade

Imate dobro začinjenu priču? Kupite Vegeta Maestro crni papar i Vegeta Maestro crvenu papriku, sačuvajte račun, podijelite priču s nama i sudjelujte u natječaju koji traje do 30. studenog na stranici /www.zacini-inspiracije.hr/

Vegeta Maestro crvena paprika je nezamjenjiv začin svakog ukusnog jela, a osim što jelima daje lijepu boju, caruje u jelima poput gulaša i paprikaša, ali i u raznim mesnim marinadama. Crni papar je svima dobro poznat, ali uvijek uzbudljiv. Mesu će dati jačinu, jajima i gljivama naglasit će okus, a morskim plodovima poboljšat će aromu. Pronađite inspiraciju u njima, napišite nam priču i osvojite nagrade.

Ljuta ili neugodna, neka priča bude dobra

Nakon što kupite Vegeta Maestro crni papar, mljeveni ili u zrnu i Vegeta Maestro crvenu papriku, slatku, ljutu ili dimljenu, sačuvajte račun, podijelite priču s nama i sudjelujte u natječaju "Ljuti kao papar ili crveni kao paprika". Nagradni natječaj se odvija se stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ do 30. studenog 2021.

Malo tko od nas se barem jednom u životu nije našao u situaciji iz koje je izašao ljut kao papar ili pak crven kao paprika od nelagode koja ga je snašla. S vremenom takve priče blijede, zaboravimo ih i pređemo preko tih ljutih trenutaka i crvenih obraza, no sada je vrijeme da zahvaljujući upravo njima osvojite vrijedne nagrade.

Do nagrada u četiri laka koraka 

  1. Kupite jedno pakiranje Vegeta Maestro papra i jedno pakiranje Vegeta Maestro paprike
  2. Priložite i sačuvajte račun te priložite sliku kao dokaz o kupnji
  3. Svoju anegdotu u kojoj ste se ljutili kao papar ili crvenili kao paprika, bilo da je vama netko zapaprio život ili ste baš vi nekome dobro začinio situaciju napišite u priloženu formu
  4. Ostavite svoje podatke i čekajte da žiri odabere najkreativniju prijavu

Paprene nagrade čekaju na svoje vlasnike

Najkreativnija priča prema odabiru žirija osvaja iRobot Roomba S9, druga anegdota osvojit će Console Playstation 5, još petero vas čekaju sjajni Vegeta Maestro poklon paketi.

Dijelite zanimljive priče, začinite trenutke i osvojite nagrade. Sretno svima!