Nagradni natječaj 'Kvrgave zgode': Za najbolje priče pripremili smo vrhunske nagrade

Prvi krug traje od 7. do 30. rujna, glavna nagrada je Mountain bike Giant. Drugi krug traje od 1. do 31. listopada, a najkvrgaviju zgodu napisanu u tom period čeka Samsung Galaxy fold. Dodatnih 5 kreativnih priča u svakom krugu osvaja Vegeta poklon paket

Svima nam se ponekad dogodi da se nađemo u kvrgavoj situaciji jer smo nešto neobično izjavili.  To je prirodno, zar ne? Srećom, Vegeta Natur nagrađuje baš za takve kvrgave zgode. Jer kad je u priči povrće, zabavna zgoda se sama nameće.

Kako do nagrade?

Na https://vegeta-natur.hr/kvrgave-zgode/ odgovorite na 3 lagana pitanja; datum rođenja, omiljeno povrće i prvo slovo imena, otkrijte u kakvu su vas kvrgavu zgodu oni doveli i izvucite iz situacije ono najbolje. Opišite zgodu kreativno, u maksimalno 600 znakova i osvojite jednu od nagrada.

Što je zgoda kvrgavija, nagrada je zgodnija 

Vegeta Natur je savršen spoj čak 9 vrsta suncem okupanog povrća i pažljivo odabranih začina koji će vašim jelima dati najfiniji okus prirode. Uz to, napunit će vas inspiracijom za osmišljavanje kvrgavih zgoda! Stoga, pustite prirodu u svoju kuhinju, prepustite se bogatstvu prirodnih okusa i mirisa i pronađite recept za pobjedu.

Prvi krug Nagradnog natječaja ‘Kvrgave zgode’ traje od 7. do 30. rujna, glavna nagrada, koju osvaja najkreativnija priča je Mountain bike Giant, a još pet vaših priča osvojit će Vegeta poklon paket. Drugi krug traje od 1. do 31. listopada, a najkvrgaviju zgodu napisanu u tom period čeka glavna nagrada - Samsung Galaxy fold, dok će dodatnih kreativnih priča stručni žiri razveseliti vrijednim Vegeta poklon paketima.

S obzirom na to da je Natječaj kreativan a žiri voli čitati, jedna se osoba može prijaviti više puta i sudjelovati u oba kruga. Sretno svima!