Nagradni natječaj Destinacija Dalmacija: Vegeta Natur te vodi u Dubrovnik

Autentična i neodoljiva dalmatinska kuhinja koju upoznaješ uz Petra Grašu i Vegetu Natur, nagrađuje one najkreativnije. U natječaju te čekaju zabavan kviz i kreativan zadatak

Dalmatinska kuhinja bogata je svježim sastojcima i bogatim začinima. Bilo slana ili slatka, dalmatinska jela osvajaju na prvi zalogaj i neizostavna su na svakom druženju. A upravo su ti, autentični okusi dalmatinske kuhinje, zahvaljujući Vegeti Natur za dalmatinska jela – na dohvat su ruke kad god poželite. Tijekom cijele godine, uživamo u pomalo neobičnoj pašticadi u sendviču, obiteljski stol vikendima zamiriše na sočan brudet od hobotnice, a rižoto od kozica i graška prvi je odabir kad želimo brzo spravljeno kremasto i zasitno jelo.  

Kroz dalmatinske specijalitete vodi te – Petar Grašo

Prije posjeta Dalmaciji, valja proći i kroz njene najpoznatije recepte. Poznati hedonist Petar Grašo i Vegeta Natur specijali za dalmatinska jela donose autentičan okus Dalmacije na tvoj stol:  Tu su Vegeta Natur dalmatinska pašticada – za kraljicu dalmatinske spize, Vegeta Natur  za aromatični brudet i Vegeta Natur za rižoto s plodovima mora. Svaki daje novu dimenziju prirodnih okusa, tako da uz svježe sastojke i male tajne prilikom spremanja - uživaš u domaćim, autentičnim okusima.

Zabavi se i nauči nešto novo u Vegeta Natur kvizu, ostavi kreativan komentar i otputuj u Dubrovnik

Nagradni natječaj „Destinacija Dalmacija“ traje od četvrtka 15. rujna do nedjelje 2. listopada na https://vegeta-natur.hr/dalmacija-u-vasem-tanjuru. Uz kviz na kojem ćeš provjeriti svoje znanje o dalmatinskoj kuhinji, ali i naučiti neke stvari, čeka te i kreativan zadatak.

Kako do nagrade?

Ukusna dalmatinska spiza još je bolja s pogledom – na što? Opiši nam u zadanoj formi savršenu kulisu koja prati tvoje specijalitete, osvoji žiri kreativnim odgovorom i osvoji jednu od vrijednih nagrada. Najvećeg kreativca očekuje putovanje za dvoje u biser Jadrana, Dubrovnik, a drugog dobitnika sjajan kuhinjski pomoćnik Philips Multicooker.

Sretno svima!