Nagradni natječaj 'Dalmacija u svim smjerovima': Pojasnite omiljenu dalmatinsku riječ i osvojite sjajne nagrade

Nagradni natječaj 'Dalmacija u svim smjerovima' traje od 7. rujna do 7. listopada, a autori najkreativnijih odgovora na nagradno pitanje mogu osvojiti gastro vikend po Dalmaciji za dvoje ili pametni sat Garmin Venu

Mnogima su prva asocijacija na dalmatinsku spizu zasigurno brudet, pašticada ili rižoto s plodovima mora. S pripremom ovih delicija nema šale jer se spravljaju zajedno s jednim od najvećih znalaca dalmatinske kuhinje, Petrom Grašom, uz svesrdnu pomoć Vegete Natur. No, zato se slobodno možete poigrati raznim dalmatinskim izrazima i riječima i pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Kako? U Nagradnom Natječaju 'Dalmacija u svim smjerovima', od 7. rujna do 7. listopada najkreativniji imaju šansu osvojiti gastro vikend po Dalmaciji za dvoje ili pametni sat Garmin Venu.

Otkrijte Dalmaciju u svim smjerovima i osvojite gastro vikend!

Obožavamo sve ljepote Dalmacije, ali i dalmatinske riječi koje nam nerijetko izazovu čuđenje, smijeh ili pak dozovu nostalgiju za nekim davnim ljetovanjima. Možda je to pirun, barakokula ili ređipet? Napišite koja vas to dalmatinska riječ najviše oduševljava i zašto i osvojite nagradu.

U tri koraka do nezaboravnog gastro vikenda:

  1. Na stranici Vegeta Natur pronađite nagradnu osmosmjerku i u njoj tri dalmatinske riječi, nakon čega se otvara nagradno pitanje
  2. Napišite koja vam je najšašavija, najzabavnija ili jednostavno najcool dalmatinska riječ koju znate i zašto baš ona
  3. Autor najkreativnijeg odgovora osvaja gastro vikend po Dalmaciji za dvoje, a još jednog od vas čeka sjajna nagrada, pametni sat Garmin Venu

Dalmaciju je najlakše otkriti uživajući u njenim delicijama, uz kraljicu dalmatinske spize Vegetu Natur za dalmatinsku pašticadu, zatim Vegetu Natur za brudet, koja budi Dalmaciju u svakom zalogaju ili pak Vegetu Natur za rižoto s plodovima mora, koja Dalmaciju stavlja na vaš tanjur.

Pronađite inspiraciju u domaćim okusima tradicionalnih dalmatinskih jela i autentičnih recepata, dozovi naj dalmatinsku riječ i osvojite jednu od nagrada. Sretno!