Nagradna igra: Zagrijani za juhu. Zagrijani za nagrade?

Znamo da ste zagrijani za Podravka juhe, a jeste li zagrijani za novi krug bogatih nagrada? Kupi pet bilo kojih finih Podravka juha i budi među sretnim dobitnicima. Požuri jer nagradna igra traje do 30.6.2023.

Od malih nogu, središte svakog obiteljskog druženja bio je stol prepun delicija, u čijem je središtu uvijek bio lonac pun okrepljujuće, vruće juhe, u koju smo, nakon što bi je mama i baka stavile u tanjur, još dugo puhali i puhali...

Volite Podravka juhe*, sviđa vam se raznolikost i bogatstvo okusa koje nude kao i zadovoljni izrazi lica Vaših najmilijih kada ih okupite zajedno za obiteljskim stolom uz zdjelu ukusne i okrepljujuće juhe? U narednom periodu vaša sreća može biti dvostruka!

Istražite okuse svih Podravka juha i sudjelujte u novoj nagradnoj igri koja donosi bogate nagrade! Nemojte propustiti priliku!

Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno je, u razdoblju od 15.5. do 30.6.2023. godine, kupiti najmanje 5 (pet) bilo kojih Podravka juha na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj te se prijaviti na jedan od 2 (dva) moguća načina:

1. Poslati 5 (pet) praznih bilo kojih ambalaža Podravka juha, zajedno s osobnim podacima i priloženim računom/računima (ime, prezime, adresa, broj telefona, adresa e-pošte) poštom na sljedeću adresu: Za nagradnu igru Podravka juha, p.p. 36, Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica

2. Prijaviti se na internetskoj stranici www.zagrijanizajuhu.hr te u online prijavnu formu upisati: ime i prezime, adresa, kućni broj, poštanski broj i grad, adresa e-pošte, broj telefona, broj računa te priložiti račun u obliku fotografije.

Uvjet za sudjelovanje ne mora biti ispunjen na jednom računu, moguće je kupiti proizvode na više različitih računa (kod jedne prijave u obrazac se upisuje do najviše 5 (pet) brojeva računa).

 

*“Izvor: NIQ, panel trgovine u Hrvatskoj, ožujak 2023.“

„Navedeni izračuni temelje se na NIQovim podacima prema kojima je Podravka vodeća robna marka u količinskoj i vrijednosnoj prodaji u kategoriji juha u Hrvatskoj u posljednjih dvanaest mjeseci zaključno s ožujkom 2023.“ (Copyright© 2023, Nielsen Consumer LLC)