Ljetna romansa za cijelu godinu

Ponekad je za savršeno jelo dovoljan samo jedan sastojak – ljubav; jer kada kuhamo s ljubavlju, hrana postaje ukusnija. Možda se u tome krije tajna uspjeha mediteranske kuhinje. Posjetite Okus Mediterana i otkrijte sve tajne mediteranske kuhinje.


Svaki tanjur mediteranske kuhinje osim naših trbuha, puni i naša srca; svaki zalogaj sadrži prstohvat začina mediteranskog života koji s ponosom živimo iz dana u dan. Stoga, kroz recepte iskusnih majstora kuhinje, naš komadić raja serviramo na kušanje svima koji žude okusiti tu ljubav i čisti užitak okrunjen dugogodišnjom tradicijom.

Za pripremu ukusnog i zdravog obroka potražite Podravkine proizvode iz linije Okus Mediterana - Eva riblje proizvode, Podravka rajčicu, tjesteninu i umake.

Sudjeluj u nagradnom natječaju i započni svoju ljetnu romansu! 

Odigrajte nagradni natječaj na stranici Okus Mediterana : 

  • odaberite vizual koji najbolje opisuje poruku koju želite poslati,
  • unesite ime osobe kojoj ćete je poslati i poruku za voljenu osobu,
  • pošaljite svoje osobne podatke.

Osoba koja je uputila najkreativniju poruku osvojit će romantičnu večeru za dvoje na našem lijepom Jadranu, a za još 5 najkreativnijih poruka pripremili smo bogate poklon pakete!

Detalje nagradnog natječaja potražite u Pravilima nagradnog natječaja.

Na stranici Okus Mediterana pripremili smo i zabavni test znanja o mediteranskoj kuhinji.

Uz sve to Podravka je pripremila i akcije na prodajnim mjestima, promotivne materijale i knjižicu recepata. Emitiranje TV spota odvijat će se tokom lipnja, srpnja i kolovoza.

Uživajte u okusima i mirisima Mediterana iz dana u dan, uz proizvode iz linije Podravka Mediteran.