Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar

Lino kalendar osvaja se vrlo jednostavno. Uživaj u zdravim i finim Lino proizvodima - Lino dječjoj hrani, Lino žitaricama i Lino ladi, izrezuj lentice Lino medvjedića i pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon najkasnije do 30.11.2011. na adresu LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendarLino je i ove godine pripremio novi kalendar u kojemu će ti pokazati kako je lijepo i lako biti prijatelj prirode, čuvati je od onečišćenja, a ujedno se i dobro zabaviti. U kalendaru ćeš naučiti kako stare kutije i staklenke možeš korisno upotrijebiti i od njih učiniti nešto lijepo i još puno toga. Na kraju kalendara te čeka i posebno iznenađenja, stoga otkrij što ti je Lino pripremio, uči i zabavljaj se cijele godine.

Kako sudjelovati i dobiti svoj primjerak Lino kalendara za 2012. godinu?

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendarLino kalendar osvaja se vrlo jednostavno. Uživaj u zdravim i finim Lino proizvodima - Lino dječjoj hrani, Lino žitaricama i Lino ladi, izrezuj lentice Lino medvjedića i pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon najkasnije do 30.11.2011. na adresu:
LINO / p.p. 160 / 48000 Koprivnica.

Uvjete za dobivanje Lino kalendara 2012. i kupone za sve zemlje u kojima Lino nagrađuje svoje vjerne prijatelje pronađite na Lino web stranici ili na Facebook stranici Lina.

Kuponi

Za preuzimanje kupona u PDF formatu kliknite na fotografiju kupona za Vašu zemlju.

Lino ti daruje, dar novi Lino kalendar, HR

 

 

 

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar, SI

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar, BH

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar, CG

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar, SRB

 

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar. MK

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar, AU