Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar

Lino je i ove godine pripremio novi kalendar u kojemu će ti pokazati brojne zanimljive, vesele i uzbudljive igre u prirodi.

Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar za 2010/2011 g.Lino je i ove godine pripremio zanimljiv i uzbudljiv kalendar u kojemu će ti pokazati brojne zanimljive, vesele i uzbudljive igre u prirodi. Za dobru zabavu potrebni su samo mašta i dobra volja, a uz pomoć svojih prijatelja Lino te vodi kroz uzbudljive i vesele avanture. Otkrij što ti je Lino pripremio i zabavi se uz Lino kalendar cijele godine.

Kako sudjelovati i dobiti svoj primjerak Lino kalendara za 2011. godinu?

Lino kalendar 2010/2011 - HRVATSKALino kalendar osvaja se vrlo jednostavno. Uživaj u zdravim i finim Lino proizvodima - Lino dječjoj hrani, Lino žitaricama i Lino ladi, izrezuj lentice Lino medvjedića i pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon najkasnije do 30.11.2010. na adresu LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.

Pronađite dodatne informacije na Lino Facebook stranici

Uvjete za dobivanje Lino kalendara 2011. i kupone za sve zemlje u kojima Lino nagrađuje svoje vjerne prijatelje pronađite na:                                          Facebook ikona Lino Facebook stranici.

Jeste li znali?

Već dugi niz godina Lino nagrađuje najvjernije potrošače zabavnim i poučnim Lino kalendarom. Mnoga djeca i roditelji tijekom čitave godine marljivo izrezuju medvjediće s pakiranja Lino proizvoda, a Lino im kao nagradu za trud i vjernost šalje svoj kalendar i na taj način povezuje više od 100.000 djece u igri, učenju i veselju.

Daleke 1979. godine Lino je prvi puta nagradio svoje prijatelje Lino kalendarom. Tradicija se održala kroz dugi niz godina čineći ovo dugotrajno prijateljstvo Lino medvjedića i njegovih brojnih prijatelja jednom od najljepših i najstarijih tradicija u našem dijelu svijeta. Tijekom ove duge tradicije, Lino je djeci pričao priče o zanimanjima, seoskim poslovima, sportovima, prijevoznim sredstvima, glazbi, bajkama, prijateljstvima.