Kupi, navijaj i osvoji uz Kviki!

Bliži se Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji i treba se pripremiti na vrijeme. Kviki pomaže u navijanju i još uz to i bogato nagrađuje novom Vespom, Playstationima, mobitelima, poklon paketima…

Osvojite super nagrade

Kako? Uz tekuće rekvizite (pivo, sokovi...), naravno, trebat će vam i dovoljna količina Kviki hrskavih grickalica kako bi napeto navijanje bilo lakše.

Svratite u Konzum ili Tommy po opskrbu Kviki grickalicama do 30. lipnja. Potrošite 30 kuna na omiljene perece, štapiće, gric, ribice… i sačuvajte račun. Broj računa, s osobnim podacima, pošaljite SMS-om ili prijavite putem web stranice. Nakon toga vam preostaje samo grickati Kviki, pratiti tekme, ne grickati živce i čekati izvlačenje sretnih dobitnika nove Vespe, Playstationa, mobitela, poklon paketa...

Dva nova Kviki okusa ulaze na teren

Uz poznatu ekipu Kviki grickalica, stižu i dva nova pojačanja:

  • Kviki gric Pikant za sve koji se vole ljutiti, pardon, volite ljuto
  • Kviki navijački mix koji stiže u kombinaciji hrskavih pereca i drugih oblika grickalica, idealan za veće navijačko društvo.

Pogledajte detalje Kviki nagradne igre i prijavite se na vrijeme, a sretnici će odvesti novu Vespu ili zaigrati novi playstation. Sretno!