Juha kao glavno jelo

Nove Podravka bogate juhe uz najljepše osjećaje donose i obilje pomno biranih žitarica i povrća koje će obogatiti svaki tvoj dan.

Uz ugljikohidrate, žitarice su bogat izvor proteina, vlakana, vitamina i minerala što ih još od davnina čini temeljnom namirnicom u ljudskoj prehrani.

Život uvijek može biti bogatiji za trenutke zajedničkog uživanja, za trenutke bliskosti. Stoga nove Podravka Bogate juhe obogaćuju život i stvaraju najljepše osjećaje. Kako im i samo ime govori, toliko su bogate da mogu biti glavno jelo.

Unesi žitarice u svoj život

Ukusne, okrepljujuće, nutritivno bogate i zasitne nude pravi domaći okus juhe -  okus koji je sinonim za Podravka juhe. Raznolike kombinacije sastojaka (vrganji i heljda, 5 vrsta žitarica, ječam i povrće) pružaju užitak u punom i bogatom okusu. Nove Podravka Bogate juhe izvor su vlakana i proteina, sadrže mnoštvo žitarica i povrća te ne sadrže pojačivače okusa.

Bogata juha s ječmom i povrćem
Ova ukusna i jednostavna juha bogatstvo okusa krije u ječmu, a pomno birano povrće čini ju odličnim izvorom vlakana. Nepca svih ljubitelja mesa u juhama zadovoljiti će sušena mesnata slanina.

Bogata juha s pet žitarica
Kombinacija vrijednosti čak 5 žitarica u vrećici čine ovu juhu neodoljivom. Bogati mirisi zavladat će Vašom kuhinjom za samo dvadesetak minuta.

Bogata juha s vrganjima i heljdom
Uživanje u hladnim danima obogatite gurmanskim okusom juhe s vrganjima i heljdom. Ova nutritivno bogata juha ugrijat će vas u svako doba dana.

Mobitel kao desert!

Pozovi prijatelje na večeru, okupi obitelj na ručku, iznenadi voljenu osobu zdjelicom topline… kupi Podravka bogate juhe i sačuvaj račune. Osvojite nepca vaših gostiju, a i druge vrijedne nagrade:

  • 2x Samsung Galaxy S9+
  • 10x set posuđa za serviranje

Kako do nagrada?

1. Kupi Podravka bogate juhe
Kupi 3 Podravka krem juhe od kojih jedna treba biti nova bogata juha (Bogata juha s 5 žitarica, Bogata juha s vrganjima i heljdom ili Bogata juha s ječmom i povrćem).

2. Sačuvaj račun

3. Uključi se u nagradnu igru
Prijavi se tako da poslikaš račun i pošalješ njegovu sliku uz svoje osobne podatke. Prijave se razmatraju do datuma 28.02.2019. do 23:59 sati.

Uživaj u kupljenim proizvodima i pričekaj izvlačenje dobitnika nagrada. Objavljujemo ih 06.03.2019. Sretno!

 

Fun facts o žitaricama:

  • 7. ožujak je Svjetski dan žitarica
  • Riječ žitarica potječe od Ceresa, što je ime rimske božice žetve i poljoprivrede. Otud potječe i engleski naziv „cereal“.
  • Naši preci počeli su uzgajati prve žitarice prije otprilike 8000 godina.
  • Od amaranta i kvinoje možete napraviti kokice, koje izgledaju kao krupno zrno i imaju okus sličan orasima. Kokice od amaranta i kvinoje možete i sami napraviti kod kuće, u tavi baš kao i klasične kokice od kukuruza i to bez masnoća.
  • Tijekom legendarne misije svemirske misije Apollo 11 astronauti Neil A. Armstrong, Michael Collins i Edwin Eugene "Buzz" Aldrin, Jr. za doručak su jeli posebno pripremljene žitarice.