Isprobaj me temeljito

Voliš temeljito i brzo pripremati jela? Ukoliko je odgovor potvrdan, imamo kulinarski izazov za tebe.

Zaljubljenik si u prirodne okuse i kuhanje? Nedostaje ti vremena za kuhanje? U tebi se skriva vrhunski chef koji voli eksperimentirati i isprobavati nove ideje?
Ako si se prepoznao i odgovorio potvrdno, na pravom si mjestu jer je Podravka pripremila pravi kulinarski izazov za tebe!

Nagradni natječaj – Isprobaj me temeljito!

Priprema, pozor, kreni sad! Osmisli jelo u kojem bi se kao jedan od sastojaka  koristio Podravka temeljac. Recept i fotografiju jela postavi na Coolinariku. Spremljenim jelom nahrani i oduševi ljude oko sebe, a onda i stručni žiri koji će prema zadanim kriterijima odabrati najbolje.

Koji temeljac trebaš?

U pripremi jela imaš na odabir čak četiri temeljca:

​Temeljci sadrže birano, svježe povrće i meso (osim povrtnog), a možeš ih koristiti otopljene u vodi za podlijevanje ili ih dodati direktno u jelo. Mogućnosti je bezbroj, bilo da se odlučiš za varivo, juhu, rižoto ili brudet, odabrani temeljac savršeno će se uklopiti!

Dosad su tvoji najstroži kritičari bili tebi bliski ljudi, sada je vrijeme da te ocijeni i stručni žiri. Pripremi se temeljito, pokaži svoje umijeće i budi jedan od 20 sretnih dobitnika nagrade.