Gdje je juha?

To zna samo onaj koji s Podravkom kuha

Neke stvari volimo dobiti na pladnju, ali kada je u pitanju Fini-Mini juha, najukusnija je iz omiljene zdjelice ili šalice. Kada se vikendom zavalimo u fotelju, za vrijeme brzinske pauze na poslu ili kao ukusna večera na kraju napornog dana, juha prija uvijek. Kremaste ili bistre, s komadićima ukusnog povrća, rezancima ili pak s hrskavim prženim kockicama kruha. Uf... teško je ponekad odabrati. Pa zašto birati - isprobajte ih sve! No, prvo ih valja pronaći.

Fini-Mini juhu potraži u novom ruhu  

Bez pojačivača okusa, bez konzervansa, modernog dizajna i izvrsnog okusa. Ok, rima nam štima, zato želimo sreću svima. Na internetskoj stranici https://fini-mini.hr/ čeka vas Nagradni natječaj ''Gdje je juha?'', koji će se provoditi kroz četiri tjedna, od 4.10-31.10.2019. 

Zadatak je otkriti ilustraciju na kojoj je sakriveno 5 Fini-Mini juha i pronaći ih u što kraćem roku. Budite brzi, jer je vrijeme ključno. Pobjednik "Gdje je juha" Nagradnog natječaja je onaj tko u tjedan dana na zadanoj ilustraciji najbrže pronađe svih 5 juha. Možete tražiti i više puta te pokušati oboriti vlastiti rekord, mi vam vrijeme mjerimo precizno, na čak 8 decimala.

A nagrade? Baš poput okusa naših juha i one su bogate.  

  • Prva nagrada svakoga tjedna je električni romobil
  • Druga nagrada svakoga tjedna je 1000,00 kn na potrošačkoj kartici

Detalje o Nagradnom natječaju “Gdje je juha” potraži na web stranici natječaja. Juhu u šalicu, trk na www.fini-mini.hr stranicu, prijavi se i osvoji nagradu! 

Sretno!