Fant ti daruje vrijeme za tebe!

Mislite da se vrijeme ne može kupiti? Imamo super vijesti za vas. Fant ubrzava vrijeme pripreme omiljenih jela, a uz to dijeli FANTastične nagrade, od kojih je glavna 20.000 kuna na potrošačkoj kartici

Pomoć u kuhinji svakome je dobrodošla, a uz vrijedne ruke obitelji i prijatelja, neizostavan asistent su i Fant mješavine za pripremu jela. Osim što će obogatiti svačije kulinarsko umijeće, znatno će smanjiti duljinu pripreme obroka, dok je savršen okus zajamčen svaki puta. Koliko god uživali u kuhanju , ponekad samo želimo nešto brzo i jednostavno kako bismo imali više vremena za sebe. Fant ti daruje vrijeme za tebe.

3 nova Fant proizvoda za bezbrižna uživanja za stolom

Za sve one koji vole istraživati nove okuse, ali im je brzina pripreme veliki plus tu je Fant, od sada s tri nova okusa. Pripremite se za sjajna kulinarska iskustva uz nove Fant mješavine bez dodanih pojačivača okusa:

Sadrže sve što trebate za lako i brzo kuhanje, a uz ukusan obrok dobivate i više vremena za sebe.

Za “smotance” u kuhinji, tortilje su uvijek dobra ideja za ukusan ručak, a ako ste pomislili da ne mogu biti jednostavnije, nova mješavina Fant tortilje će vas uvjeriti da može, u samo 3 koraka i 15 minuta. Jela s piletinom su klasici, vole ih sve generacije, najukusniji su kad ih se priprema u dvoje, a jede u najboljem društvu. Piletina uvijek iznova može oduševiti uz Fant zapečena piletina 4 vrste sira. Izvanredno jelo punog okusa mirisat će na vašem stolu, pozivajući okupljene na gozbu, a i najveći će gurmani imati samo riječi hvale za ovu sirnu rapsodiju. Bez ljutnje, nismo zaboravili niti na malo vatrenije varijante jela, pa je tu Fant chili con carne. Bilo da u njemu uživate na žlicu kao savršenom zimskom “comfort foodu”, hrani za dušu, ili ga odlučite pripremiti kao slasno punjenje, ovo ljutkasto jelo podjednako dobro uspijeva u tavi i pećnici. Svaki puta.

Fant ti daruje vrijeme za tebe - kako?

Što još poželjeti uz ove Fant novitete, njihovu jednostavnost pripreme i uživanje u hrani? Vrijeme za sebe. Upravo to – daje Fant! Uključite se u Nagradnu igru Fant ti daruje vrijeme za tebe i osvojite vrijedne nagrade:

  • 20.000 kuna na potrošačkoj kartici,
  • 5x Roomba usisavač,
  • 14x set za wok.

Za sudjelovanje je potrebno do 8.11. 2020. godine na web stranici ostaviti svoje podatke i račun za kupljena 4 Fant proizvoda, od kojih je barem jedan Fant za zapečenu piletinu s 4 vrste sira ili barem jedan Fant umak. 

Istražujte nove okuse s Fantom, stvarajte nezaboravna iskustva uz brza i ukusno pripremljena jela, a pritom osvojite FANTastične nagrade. Obroci s Fant mješavinama su jednako ukusni uz kraće vrijeme pripreme, a vama ostaje više vremena za sebe!