Dolcela - saveznik najukusnijih slastica

Ima li išta ljepše od mirisa slastica, topline doma i dragih ljudi oko nas? Dolcela zna da nema.

I ovih blagdana Dolcela je nezaobilazni saveznik u kreiranju blagdanskog stola.
Baking from scratch u toplini doma nikada nije bilo zabavnije i lakše. Spoji tradiciju mamine kuharice i modernih kulinarskih trendova pa uz poznate mirise prhkih kolačića, kuglofa  pripremi i neke nove moderne varijante slastica.

Kad pripremaš slatko, a sve ide glatko!

U kutiji sa pripomoćima mjesta nađi za Vanilin šećer i Prašak za pecivo kako bi u svakom trenu bili nadohvat ruke. Sa kremastom slasticom impresioniraj lako uz pomoć Puding okus vanilija i Puding okus čokolada.

Kad poželiš slatko, a vrijeme je kratko! U nedostatku vremena istresi, pomiješaj, ispeci Dolcela mješavine za kolače i uživaj u čaroliji okusa. Upotrijebi malo mašte kako bi Dolcela Muffini odjenuli pravo blagdansko ruho.

Dolcela ima još asa u rukavu! Od ove godine potraži i slane mješavine. Zasuči rukave i posegni za Kiflicama i  Slanim muffins sir i rajčica.

Ne zaboravi – i ovih blagdana imaš pravo na slatko!
Trend homemade slastica nikada ne prolazi! Neka i ovi blagdani budu ispunjeni mirisima i okusima radosnih srdaca.

Posjeti imas-pravo-na-slatko.dolcela.hr  i okušaj sreću u nagradnom natječaju do 31. prosinca odgovorom na pitanje „Bez kojeg Dolcela proizvoda ne možeš zamisliti blagdane ?“  te osvoji paket Dolcela proizvoda uz poklon bon u vrijednosti 100 EUR od Muller drogerije.

I za kraj savjet jedan, pladanj sitnih slastica na dar nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je umotati u celofan i uživati u čaroliji dijeljenja.

Sretne blagdane želi ti Dolcela!