Dolcela – inspiracija za najslađe blagdanske poklone

Krajem godine veselimo se pripremama za blagdane, s posebnom pažnjom ukrašavamo svoje domove i biramo poklone za svoje najmilije. Neka vam Dolcela i ove godine bude inspiracija za najslađe blagdanske poklone. Pripremite slastice i darujte ih obiteljima i prijateljima od srca.

Dolcela – inspiracija za najslađe blagdanske pokloneKrajem godine veselimo se pripremama za blagdane, s posebnom pažnjom ukrašavamo svoje domove i biramo poklone za svoje najmilije. Neka vam Dolcela i ove godine bude inspiracija za najslađe blagdanske poklone.

Pripremite slastice i darujte ih obiteljima i prijateljima od srca.

Upravo je to poruka ovogodišnje blagdanske Dolceline TV kampanje u kojoj potrošače upoznajemo i sa novim proizvodima, kremama za kolače okusa vanilije i čokolade.
Isprobajte nove iznimno kremaste i lagane kreme bogatog okusa namijenjene različitim vrstama kolača.

Uz TV spot koji se emitira tijekom prosinca, pogledajte i video recepte za slastice u kulinarskoj rubrici emisije InMagazin na Novoj TV ili na stranici Coolinarike. U trgovinama vas do 19. prosinca očekuju promotivne prodaje i lijepe nagrade. Na stranici Coolinarike možete sudjelovati u kreativnom nagradnom natječaju do 7. siječnja 2014. te svojim maštovitim receptima slastica pripremljenim s Podravkinim proizvodima osvojiti jednu od 5 bogatih nagrada.