Daj mi griz!

Zagrizite u omiljene gurmanske kreacije pripravljene s Podravka paštetama i Podravka trajnim kobasicama, sačuvajte račun i sudjelujte u nagradnom natječaju!

Podravka paštete proizvodi su praktične primjene, ukusni i hranjivi, na mesnoj bazi, koji mogu biti lagani međuobrok, ali i pravi mali obroci uz osvježavajuće salate, tople ili hladne napitke. Uz bazne mesne okuse – jetrena, čajna, pileća/kokošja, probajte i paštete s  različitim dodacima (Mediterana, Kikiriki, Šunka pašteta). Ili se možete odlučite za neki od vrhunskih novih okusa Podravka Delikates pašteta.

Podravka trajne kobasice već godinama su nezamjenjive suputnice brojnih kulinarskih pustolovina. Kombinacija  biranih, kvalitetnih sastojaka, oplemenjenih odabranim začinima oduševljava gurmane svojim savršenim skladom okusa, bez obzira jeste li odabrali ČajnuZimskuDalmatinu ili neku drugu trajnu kobasicu.

I Podravka paštete i Podravka trajne kobasice grickajte na tulumu, pikniku, velikim i malim gozbama – složite ih na svaku platu i u svaki sendvič.

Daj mi griz! poručujemo vam s malih ekrana vrckavim i muzikalnim TV spotom, pozivamo vas na kupnju Podravka pašteta i Podravka trajnih kobasica na prodajnim mjestima gdje organiziramo degustacije i prodaje uz poklon, a dodatno vas nagrađujemo na internetu kroz nagradni natječaj.

Komunikaciju na televiziji, degustacije i poklone na prodajnim mjestima možete naći u periodu od 01.07. do 24.07.2016. godine.

Pa šteta bi bila da ne osvojiš putovanje za 5 tisuća kuna. Zato čuvaj račune i  uključi se u nagradni natječaj na linku u periodu od 29.06. do 24.07.2016.