65 prstena za 65 godina: Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima!

Osvoji limitirano izdanje Vegeta prstena by Maja Miletić, modnog dodatka koji će popraviti svako tvoje jelo i outfit te brojne druge nagrade

Vegeta je već 65 godina glavna zvijezda u kuhinjama svih generacija, a sigurni smo - i u tvojoj. Tu je za juhe, glavna jela i predjela, ali i brze i ukusne obroke koje možeš ponijeti sa sobom, kao što je Pileća salata to go. Ako voliš vegeterijanske salate, oduševit će te nutritivno bogata salata od pečene mrkve i leće s humusom, a kad ti se jede nešto šareno, primaljivo i toplo, a nemaš baš puno vremena, tu je sendvič od špinata i jaja. Spreman je za samo 15 minuta, a držat će te sitim satima.

Vegeta Original 65 godina jelima daje sjajan okus, a sada ponovno nagrađuje kreativce jedinstvenim poklonima, koji u društvu nikako neće proći nezamijećeno.

Riješi kreativni zadatak na webu i osvoji neki od njih

Nagradni natječaj “Put the VEGETA ring on it” traje od ponedjeljka 15.4. do nedjelje 12.5. 2024. na web stranici , a pripremili smo 95 sjajnih nagrada. Vjerujemo da će svaka od njih oduševiti svog novog vlasnika, a evo koje su:

  • 65X limited edition Vegeta prsten by Maja Miletić
  • 5x pametna narukvica Bellabeat Ivy
  • 25x poklon paket s proizvodima + ulaznica za Muzej iluzija + majica s otisnutim amblemom

Kako bi osvojio jednu od njih, pokaži svoje dizajnerske sposobnosti i pošalji nam ideju kako bi izgledao tvoj vlastiti amblem na prstenu. Uz zadane boje te zanimljivu kombinaciju oblika i motiva, osmisli i nacrtaj svoj dizajn, a naš će žiri odabrati najkreativnije i nagraditi ih. Ako želiš, na webu pogledaj i kakve su ambleme kreirali drugi, inspiriraj se ili napravi nešto potpuno drugačije.

Put the VEGETA ring on it

U suradnji s dizajnericom nakita Majom Miletić, stvorili smo sjajan modni dodatak - Vegeta prsten u limitiranom izdanju. Ako ti se neko jelo ne sviđa, samo put the Vegeta ring on it i popravi ga u trenu, jer u ovaj prsten možeš spremiti omiljenu Vegetu i dodati ju baš svakom jelu, gdje god bio. Osim toga, s njim možeš popraviti i svoj outfit, kao što su to učinili i brojni naši poznati influenceri. Svaki je komad posebno numeriran i originalan, baš kao i Vegeta. Uostalom – baš kao i ti! Sigurni smo da ćeš Vegeta prsten s ponosom nositi.

Nakon što stvoriš svoj jedinstveni amblem, preostaje ti još samo pripremiti kokice i strpljivo čekati 27.5. da doznaš je li nas baš tvoja kreacija osvojila.

Sve detalje provjeri na našim društvenim mrežama i web stranici.