Toliko hrskavi da ih svi #LOLe

Na ovoj stranici imamo i kolačiće, ali pustimo sad njih - upoznajte hrkavč… hrskavčić… upoznajte Kviki Choco #LOLse! Čokoladne kuglice koje imaju malu notu soli u sebi za skladniju izvedbu okusa, blagi ritam topljenja u ustima, ali prije svega naglašenu hrskavost! Jednom kad ih probaš, shvatiš da “Sve što #LOLe mladi” paše ljudima svih uzrasta!

A kako savladati izazove poput sviranja gitare i preskakanja užeta, a da pritom ne ispustite LOLse iz ruke, u spotu su pokazali glavni akteri, Tara Thaller i Dino Jelusić.

Kviki Choco #LOLs dolaze u sedam okusa. To su čokolada za tradicionaliste, naranča za one koji traže malo osvježenja, kokos za ljetnu romantiku, maline i jagode za ljubitelje voća. I naši najnoviji okusi - Rum kokos te Gin Tonic. Za one malo starije koji su isprobali “original”, ali bez brige, ne sadrže u sebi niti trunke alkohola.

Jedite ih kuglicu po kuglicu ili hrabrije stavite njih pet-šest u usta, pa zažmirite i na trenutak zaboravite na sve oko sebe: Ne mogu sad, hrskam #LOLse!