Završen 23. ATP Vegeta Croatia Open u Umagu

Marin Čilić pobjednik je ovogodišnjeg turnira Vegeta Croatia Open u Umagu, pa je tako nakon 22 godine hrvatski igrač ponovno ponio pehar ovog najcjenjenijeg teniskog turnira u regiji.

Završen 23. ATP Vegeta Croatia Open u UmaguMarin Čilić pobjednik je ovogodišnjeg turnira Vegeta Croatia Open u Umagu, pa je tako nakon 22 godine hrvatski igrač ponovo ponio pehar ovog najcjenjenijeg teniskog turnira u regiji. Pobjednički pehar Čiliću je uručio predsjednik Republike dr. Ivo Josipović, a ček na 64.700 eura predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić. Prepuno gledalište ATP stadiona burno je dočekalo Marinovu pobjedu nad Marcelom Granollersom iz Španjolske, a na velikom uspjehu trenutno 15. igraču svijeta čestitali u brojni uglednici iz javnog života.

Među njima i Blanka Vlašić koja je bila posebna Podravkina gošća na ovom turniru. Blanka se zajedno sa svojim ocem i trenerom Joškom Vlašićem susrela s članovima Podravkine Uprave, a zatim poigrala s djecom u Lino igraonici. Mališanima je podijelila svoje autogram karte i bočice Studene, dok je medvjedić Lino za djecu pripremio Lino pillowse.

Osim velikog gastronomskog doprinosa turniru ATP Vegeta Croatia Open za koji su zaslužni njeni promotori kulinarstva i kuhari, Podravka je obogatila i zabavne sadržaje ovog velikog sportskog događanja.