Veterani iskustvom slavili pred brojnom publikom u Karlobagu

S obzirom da su Pažani prošlogodišnjim plasmanom osigurali ovogodišnju pozivnicu u četvrtfinale Regije 2, prolaz u daljnje natjecanje, na oduševljenje svih prisutnih, osigurala je i drugoplasirana ekipa iz Otočca.

Veterani iskustvom slavili pred brojnom publikom u KarlobaguČak osam ekipa s područja ličko-senjske županije borilo se sinoć na prvom kvalifikacijskom susretu Regije 2 u Karlobagu za titulu najboljeg na Jadranskim igrama. Favoriti, Paške podlanice iz Paga, opravdali su visoka očekivanja te se domogli i prve ovosezonske pobjede, no kako kažu, nije im bilo lako, jer je protivnika bilo zaista mnogo.

Veterani iskustvom slavili pred brojnom publikom u Karlobagu

S obzirom da su Pažani prošlogodišnjim plasmanom osigurali ovogodišnju pozivnicu u četvrtfinale Regije 2, prolaz u daljnje natjecanje, na oduševljenje svih prisutnih, osigurala je i drugoplasirana  ekipa iz Otočca.

Veterani iskustvom slavili pred brojnom publikom u KarlobaguČak se i među najmlađim natjecateljima vodila žestoka borba. Lino Jadranske igre u Karlobagu tako su pohodili mališani iz Karlobaga i Ribarice, ali i udaljenijih mjesta i gradova, poput Plitvičkih jezera i Rijeke. Skakavci, Vatreni, Jadranska ekipa te Brzi zelembaći za titulu najboljeg borili su se kroz četiri atraktivne igre: Lijepa naša, Utrka vreća, Ribarske kašete i Povlačenje konopa. Najviše sreće i znanja u konačnici su pokazali Skakavci iz Plitvičkih jezera koji su se svojim kućama vratili sa slatkim Lino paketima generalnog pokrovitelja Podravke.

Veterani iskustvom slavili pred brojnom publikom u Karlobagu