U Rogoznici neki novi klinci uzeli pobjedu favoritima

Titulu najbolje junior ekipe osvojili su Galebići, a svi su sudionici svojim kućama otišli sa slatkim nagradama generalnog sponzora Podravke.

Rogoznica: neki novi klinci uzeli pobjedu favoritimaSedam ekipa s područja Splitsko-dalmatinske i Šibensko-kninske županije, mnoštvo publike, zanimljive igre i prekrasna lokacija na novosagrađenoj rivi u Rogoznici na najbolji su mogući način otvorili natjecanje u Regiji 3 Jadranskih igara.

Rogoznica: neki novi klinci uzeli pobjedu favoritima

Pohvale Rogoznici idu na račun natjecanja naših najmlađih sudionika na Lino Jadranskim igrama junior. Djeca iz Osnovne škole „Rogoznica" okupila su se u četiri ekipe: Galebići, Leptirići, Netovci i Ribice. Mališani su se srčano i do posljednjeg daha borili kroz jednu morsku i tri kopnene igre, a o konačnoj pobjedi odlučila je posljednja igra potezanja konopa. Titulu najbolje junior ekipe osvojili su Galebići, a svi su sudionici svojim kućama otišli sa slatkim nagradama generalnog sponzora Podravke.

Rogoznica: neki novi klinci uzeli pobjedu favoritimaMeđu mnogobrojnim natjecateljima našli su se i prošlogodišnji pobjednici Jadranskih igara, ekipa CB Popaj iz Primoštena (ove godine nadjenuli su si naziv R. Staroselo). Premda su bili favoriti večeri, na iznenađenje svih prisutnih, prestigla ih je mlada, tek formirana ekipa Surgaduri (privez za brod, op.a.) iz Vranjica. Potezanje konopa potvrdilo je titulu majke svih igara, pa je odlučujuća bila i za pobjedu u seniorskoj konkurenciji.

Rogoznica: neki novi klinci uzeli pobjedu favoritima