Štrumpfovi i Rabac korak bliže velikoj završnici

Medulin nije podbacio niti po pitanju najmlađih igrača na Lino Jadranskim igrama junior. Među četiri prijavljene ekipe najviše je spretnosti iskazala ekipa Mala Batana iz Pješčane uvale.

Štrumpfovi i Rabac korak bliže velikoj završniciMedulin, kao posljednje istarsko odredište ovogodišnje turneje Jadranskih igara uistinu je pružio maksimum uzbuđenja za sve prisutne kao i odličnu, napetu igru svih sudionika. A kako i ne bi, kada se upravo na prostoru medulinske rive odvijao dosad najnapetiji dio samih igara, regionalna osmina finala, u kojoj su se okupile najbolje ekipe Istarskog poluotoka.

Štrumpfovi i Rabac korak bliže velikoj završnici

Za titulu najboljeg borilo se šest ekipa, pobjednika iz već održanih Jadranskih igara u Rapcu, Novigradu i Fažani, uz dvije domaće, medulinske ekipe.  U napetoj završnici slavila je ekipa J.K.Kvarner iz Rapca, no kako se u regionalno četvrtfinale u Crikvenici plasiraju prve dvije ekipe, podjednako se slavilo i kod drugoplasiranih Štrumpfova iz Pule, inače pobjedničke ekipe iz Fažane.

Medulin nije podbacio niti po pitanju najmlađih igrača na Lino Jadranskim igrama junior. Među četiri prijavljene ekipe najviše je spretnosti iskazala ekipa Mala Batana iz Pješčane uvale koja je svojim kućama ponijela i slatke Lino pakete, pobjednički poklon generalnog sponzora Podravke.