Solin: favoriti opravdali očekivanja

Cijeli se Solin i okolica spustio sinoć na vranjičku rivu, a premda su najbrojniji bili navijači pobjedničke ekipe, podrška iz publike nije izostala niti za preostale četiri.

Solin: favoriti opravdali očekivanjaCijeli se Solin i okolica spustio sinoć na vranjičku rivu, a premda su najbrojniji bili navijači pobjedničke ekipe, podrška iz publike nije izostala niti za preostale četiri koje su se predano borile od prve do posljednje igre: Srednja strana, Sveti Kajo, Krtoli i Kamena Lodge.

Solin: favoriti opravdali očekivanja

Nakon sramežljivog početka, Cipli Dizelaši s posljednjom su se igrom potezanja konopa ipak uspjeli probiti na vrh bodovne ljestvice. Cipli su inače prošlogodišnji finalisti Jadranskih igara i već imaju osiguranu ulaznicu za regionalno četvrtfinale, tako da su se u daljnju fazu natjecanja, regionalnu osminu, kvalificirali i Krtoli (drvene košare za skupljanje smokava op.a.) iz naselja Rupotine u Solinu.

Odlični su bili i mališani na Jadranskim igrama junior: Sveti Kajo, Krpaši, Vranjic i Judo klub Solin iz petnih su se žila trudili impresionirati svoje nastavnike i roditelje te pobijediti na igrama, no to je nakon napete borbe za rukom pošlo Krpašima, sveukupnim Lino pobjednicima, koji su osvojili i slatke pakete generalnog sponzora Podravke.