Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Zaklade „prof. Zlate Bartl“

Zaklada “prof. Zlata Bartl” od 20. kolovoza 2013. godine raspisuje natječaj za dodjelu dvije stipendije redovnim izvrsnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija – državljanima Republike Hrvatske, s afinitetom za područje elektroničkog učenja.

Zaklada “prof. Zlata Bartl” raspisala je natječaj za dodjelu dvije stipendije redovnim izvrsnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija – državljanima Republike Hrvatske, s afinitetom za područje elektroničkog učenja.

vizual zlata bartl 2013.Naime, Podravka je u želji da očuva uspomenu na ime i djelo profesorice Zlate Bartl, osnovala zakladu čiji je cilj promicanje i poticanje stvaralačkog i inovativnog znanstveno-istraživačkog rada među mladim visokoobrazovanim ljudima, državljanima Republike Hrvatske.
Ovo je prvi natječaj nakon 2008. godine i otvoren je do 18. rujna 2013. godine.

Natječaj je namijenjen mladim i inovativnim ljudima koji imaju interes za e-learning te su spremni predstaviti koncept idealan za izradu e-tečaja.
Prioritet predloženih tema imat će ideje vezane uz izradu e-tečaja i promicanje e-learninga, relevantnost za poslovanje Podravka grupe te promicanje vrijednosti Zaklade “prof. Zlata Bartl”.

Naziv natječaja je „Znanje u fokusu“, a specifičan je i po tome što je povezan s istoimenom e-learning konferencijom, budući da će se donirati sredstva koja su prikupljena od kotizacija na prošlogodišnjoj e-learning korporativnoj konferenciji „Znanje u fokusu“. Studenti prilikom natječaja prilažu i ideju jednog e-tečaja na slobodnu temu, a organizacijom konferencije i donacijom sredstava Zakladi, Podravka promiče inovativnost i kreativnost u korištenju novih tehnologija.
Natječaj je objavljen u tiskanim medijima, web stranicama fakulteta i na novim redizajniranim web stranicama Zaklade „prof. Zlata Bartl.

Podravkin sektor Upravljanje ljudskim potencijalima u suradnji s programskim pokroviteljem Cognitom prošle je godine organizirao međunarodnu e-learning konferenciju „Znanje u fokusu“, a sav iznos od uplate kotizacija namijenjen je Zakladi. Ove će se godine stipendije dodijeliti na drugoj konferenciji koja će se održati 11. listopada u Podravki.

Opširnije informacije o natječaju, kriterijima i vrednovanju te dokumentima potrebnima za sudjelovanje u prijavi mogu se pronaći na internetskim stranicama Zaklade www.zakladazlatabartl.hr.