Podravka u još jednom Tjednu cjeloživotnog učenja

Okrugli stol na temu „Žene u društvu znanja“

I ove godine Podravka se uključila u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja, koji se održava diljem Hrvatske od 28. rujna do 4. listopada 2015. godine. Ova UNESCO-eva inicijativa pokrenuta je 1999. godine te se svake godine obilježava u brojnim zemljama kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje. Ove godine naglasak kampanje je na važnosti cjeloživotnog učenja u profesionalnom razvoju.

Kao društveno odgovorna kompanija, ali i jedna od rijetkih kompanija koja podiže hrvatski prosjek u zastupljenosti žena na upravljačkim pozicijama, Podravka će se u Tjedan cjeloživotnog učenja uključiti organizacijom okruglog stola na temu „Žene u društvu znanja“. 

Na okruglom stolu raspravljat će se o aktualnim temama u vezi zastupljenosti žena na upravljačkim pozicijama u  Hrvatskoj i svijetu, o barijerama i izazovima u napredovanju žena, vrijednostima koje žene donose u poslovne sfere, odnosu žena i inovacija te dobroj praksi usklađivanja poslovnog i privatnog života. Sudionice okruglog stola bit će Olivija Jakupec, članica Uprave Podravke d.d., Jasenka Maltarić Dujnić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima Podravke, Jasmina Ranilović, direktorica Istraživanja i razvoja Podravke, Gordana Tkalec, v.d. pročelnika Odjela za novinarstvo Sveučilišta Sjever, Ana Gruden, glavna urednica časopisa Zaposlena žena te Ksenija Krušelj, voditeljica obrazovanja POU Koprivnica i predstavnica Kluba poslovnih žena „Alfa“.

Moderatorica okruglog stola je gđa. Renata Ćurković koja posljednjih desetak godina posebnu pažnju posvećuje razvoju mladih i žena. Renata Ćurković posvećena je razvoju pojedinaca i organizacija u korporativnom i neprofitnom sektoru već više od 20 godina. U Hrvatskoj i EU djeluje kao trener i „executive coach“. 

Okrugli stol će se održati 2. listopada 2015. godine s početkom u 13:30 sati, u kino dvorani poslovne zgrade Podravke d.d., u Koprivnici, A. Starčevića 32. Ulaz je slobodan, a prijave su otvorene do popunjenosti slobodnih mjesta. Prijaviti se možete klikom na link PRIJAVA.