Podravka daruje male Koprivničance

Lino i Kviki paketi za sve vrtićarce i školarce u Koprivnici

Podravka će Lino i Kviki paketima ovih dana razveseliti više od 3.500 koprivničkih vrtićaraca i osnovnoškolaca te im time uljepšati početak školske i pedagoške godine. Podjela prigodnih paketa započela je nakon što su svi vrtići i osnovne škole u Koprivnici otvorili svoja vrata u skladu s povoljnom epidemiološkom situacijom.

Djeca u vrtićima i od 1. do 4. razreda dobit će Lino pakete, dok su za djecu od 5. do 8. razreda pripremljeni Kviki paketi. Također, prigodne pakete sa svojim proizvodima Podravka je osigurala i za sve zaposlenike vrtića i škola.

Uz slatke i slane snackove i grickalice, djecu posebno vesele maske za lice s omiljenim likovima Lina i Kvikija - zaštitnih lica Podravkinih popularnih proizvoda, koje su postale hit ne samo među najmlađima, već i njihovim roditeljima.

 „Naši su se mališani, nakon ljetnih praznika, u svoje vrtiće i škole vratili u drugačijim okolnostima nego ranije, uz neizvjesnost koju nam je svima donijela epidemija koronavirusa. Međutim, kada smo jedni uz druge, i ovakve situacije lakše prebrodimo. Stoga smo u Podravki odlučili sve vrtićarce i osnovnoškolce u Koprivnici darivati prigodnim paketima Podravkinih proizvoda i cool maskama za lice koje su posebno poželjeli. Vjerujem kako će im s Linom i Kvikijem, vrtićki i školski dani, uz učenje i stjecanje novih vještina biti ispunjeni i s puno veselja i zabave“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.