Odlično otvorenje dalmatinskog dijela turneje

Domaćini, općine Tkon i Pašman, priredile su odličan prijem za sve prisutne, a mnogobrojna publika, pored samih igara, mogla je uživati u proizvodima generalnog sponzora Jadranskih igara, Podravke te sajmu autohtonih otočnih proizvoda.

Odlično otvorenje dalmatinskog dijela turnejeVisoke temperature, čisto plavo more, pogled na biogradsku rivijeru i pregršt nabrijanih ekipa - bolje otvaranje dalmatinskog dijela turneje Jadranskih igara nismo mogli niti poželjeti. Domaćini, općine Tkon i Pašman, priredile su odličan prijem za sve prisutne, a mnogobrojna publika, pored samih igara, mogla je uživati u proizvodima generalnog sponzora Jadranskih igara, Podravke te  sajmu autohtonih otočnih proizvoda. Navijači i natjecatelji su se najviše veselili kada su žeđ mogli utažiti službenom vodom igara Studenom, ali najboljima je čak i visoka temperatura odgovarala.

Odlično otvorenje dalmatinskog dijela turneje

Prve četiri morske igre u sam su vrh bodovne ljestvice dovele tri ekipe. Izjednačenje nije dugo potrajalo; posljednja igra potezanja konopa na pobjedničku je poziciju dovela ekipu Štala iz mjesta Tkon, koji su osvojili titulu pobjednika u istoimenoj lokaciji.

Odlično otvorenje dalmatinskog dijela turnejeNišta manje napeto nije bilo niti na novitetu ovogodišnje turneje - Lino Jadranskim igrama junior. Osnovnoškolci iz Pašmana i Tkona, formirani u četiri ekipe, kroz tri su tradicionalne igre tražili pobjedu. Najspretnijima se u konačnici pokazala ekipa Tkon 1 koja je zasluženo osvojila prvo mjesto i dodatno se razveselila Podravkinim poklon paketima. Sadržaj paketa nije dugo izdržao, ipak je najslađe pobjedu proslaviti uz Lino ladu i druge odlične proizvode.

Odlično otvorenje dalmatinskog dijela turneje