Mnogo jezika i još više zabave u Novigradu

Završetak školske godine očito je i našim najmlađim sudionicima dao vjetar u leđa jer su se predano borili, a slavljenička je lenta pripala ekipi Rukometašica iz Novigrada.

Mnogo jezika i još više zabave u NovigraduParliamo italiano; pričajmo hrvatski; in English, please - na nekoliko se jezika pričalo sinoć u Novigradu-Cittanovi, no jedan je bio zajednički i svima dobro znan - jezik Jadranskih igara! Ovaj je grad iznjedrio sveukupne pobjednike prvih Jadranskih igara održanih 2010. godine.

Mnogo jezika i još više zabave u NovigraduNa novigradskoj se Porporeli igralo već od 18 sati, kada su svoja natjecateljska mjesta zauzela djeca osnovnoškolci na Lino Jadranskim igrama Junior. Završetak školske godine očito je i našim najmlađim sudionicima dao vjetar u leđa jer su se predano borili kroz četiri tradicionalne igre, a od četiri prijavljene ekipe na koncu je slavljenička lenta pripala ekipi Rukometašica iz Novigrada. Pobjednice su se svojim kućama tako vratile s Podravkinim Lino slatkim paketima.

Mnogo jezika i još više zabave u NovigraduNi seniori nisu ništa kaskali za našim juniorima te su tako kroz leteći vaterpolo, mošarku, ribarske kašete, skakanje u vrećama, utrku magaraca te potezanje konopa tražili svoj prolaz u daljnje natjecanje. Pobjedničko je mjesto ovaj put pripalo ekipi simpatičnog naziva Čupa Čupa, sveukupnim novigradskim pobjednicima.

Pridružite nam se na sljedećim odredištima Jadranskih igra, sudjelujte u natjecanjima i isprobajte neke od Podravkinih proizvoda. 

Mnogo jezika i još više zabave u Novigradu