Jazavci najbolji u noći ljetnog solsticija

S obzirom na visoke temperature kakve i priliče početku ljeta, svim su sudionicima pravo osvježenje pružile upravo igre odigrane u moru.

Jazavci najbolji u noći ljetnog solsticijaJazavci najbolji u noći ljetnog solsticijaSedmi susret ovogodišnjih Jadranskih igara održan je u pitoresknoj uvali Sv. Martin na Malom Lošinju. Visokih 37°C dodatno je užarilo kako teren, tako i natjecatelje, a vruća atmosfera nije popuštala do sitnih noćnih sati. Dodatnu draž završetku službenog dijela igara pružio je vatromet.

Napete borbe, šest „nabrijanih" ekipa i odlična podrška iz publike bili su tako idealan povod proslavi najduljeg dana u godini, a nakon pet održanih tradicionalnih  igara najviše razloga za slavlje imala je ekipa „Jazavci" iz Malog Lošinja.

Jazavci najbolji u noći ljetnog solsticijaS obzirom na visoke temperature kakve i priliče početku ljeta, svim su sudionicima pravo osvježenje pružile upravo igre odigrane u moru. 

Na užareni teren prvi su stigli oni najmlađi, a među napetom borbom mališana najviše je spretnosti i brzine iskazala ekipa „Mrkve" iz Malog Lošinja. Mali su pobjednici svojim kućama otišli sa slatkim Lino paketima, a svi su sudionici dobili i počasne diplome kao i utješne nagrade generalnog sponzora Podravke.