Jadranske igre posjetile Omišalj

Mnoštvo okupljenih na skrovitoj rivi u omišaljskoj uvali zdušno je bodrilo svoje favorite i to do posljednje igre. Za dobro su raspoloženje zaslužne i uslužne Podravkine hostese te gasitelji žeđi Studenac i Studena.

Jadranske igre posjetile OmišaljJadranske igre na veselje brojnih sudionika, promatrača, ali i slučajnih namjernika održane su i u Omišlju. Mnoštvo okupljenih na skrovitoj rivi u omišaljskoj uvali zdušno je bodrilo svoje favorite i to do posljednje igre.  Za dobro su raspoloženje zaslužne i uslužne Podravkine hostese te gasitelji žeđi Studenac i Studena.

Novost ove godine su i Lino Jadranske igre Junior, igre za najmlađe, koje su među djecom, ali i odraslima postale pravi instant-hit. Osnovnoškolci su natjecanje shvatili ozbiljno, a još su se ozbiljnije prije i nakon natjecanja prihvatili druženja s Lino maskotom i Lino proizvodima.

Jadranske igre posjetile OmišaljJadranske igre posjetile OmišaljKod odraslih natjecatelja, nakon šest uzbudljivih igara, najviše razloga za slavlje imala je ekipa "C.B. Capo" iz Malinske, ali i veseli "Babani" iz Omišlja, koji su pobjedom izborili prolaz u daljnju fazu natjecanja, odnosno regionalnu osminu Jadranskih igara.

Dođite na sljedeća odredišta Jadranskih igra, sudjelujte u natjecanjima i isprobajte neke od Podravkinih proizvoda.