Europsko slavlje na Krku

Slavila je ekipa Fun Diving koju su činili natjecatelji iz Njemačke, Nizozemske, Austrije i Slovenije.

Europsko slavlje na KrkuJadranske igre održane u gradu Krku dobile su međunarodnu notu. Slavila je ekipa Fun Diving koju su činili natjecatelji iz Njemačke, Nizozemske, Austrije i Slovenije. Iako u Krk dolazi već 20 godina, kapetan Fun Divinga, Nijemac Basti Schohar nije imao zabavniji početak odmora.

„Čim smo vidjeli teren koji super izgleda i sve te šarene „napuhance" odlučili smo sudjelovati. Prvi put u životu smo igrali ove igre i zbog toga smo još sretniji što smo pobijedili", rekao je Schohar dodavši kako će ovo biti prvo ljeto u kojem se kući vraća s medaljom.

Tako je europska ekipa slavila u Krku, uz puno smijeha i pjesme, a zahvaljujući Podravkinom kulinarskom promotoru Mišelu Tokiću svi su natjecatelji snagu vratili Podravkinom tjesteninom s Fant umakom bolognese, a zatim i Studena vodom.

Led su probili najmlađi natjecatelji na Lino Jadranskim igrama junior, a od četiri ekipe najviše je sreće i spretnosti iskazala ekipa Janos Kiens iz Omišlja. Mali su pobjednici kao glavnu nagradu osvojili slatke Lino pakete generalnog sponzora Podravke.

Pridružite nam se na sljedećim odredištima Jadranskih igra, sudjelujte u natjecanjima i isprobajte neke od Podravkinih proizvoda.