Crikvenica i Mali Lošinj osigurali plasman u polufinale

Očekivanja je bilo zaista mnogo, jer se na crikveničkoj rivi okupilo više od 60 natjecatelja s područja Istre i Kvarnera, dosadašnjih pobjednika iz devet kvalifikacijskih susreta.

Kao šećer na kraju prve regije Jadranskih igara, četvrtfinale u Crikvenici opravdalo je sva očekivanja, kako gledatelja, tako i mnogobrojnih natjecatelja.

Očekivanja je bilo zaista mnogo, jer se na crikveničkoj rivi okupilo više od 60 natjecatelja s područja Istre i Kvarnera, dosadašnjih pobjednika iz devet kvalifikacijskih susreta. Najviše sportske sreće i umješnosti imale su ekipa Crikvenica te Jazavci iz Malog Lošinja.

Crikvenica i Mali Lošinj osigurali plasman u polufinaleLino Jadranske igre junior također su protekle u napetoj igri četiriju ekipa iz Crikvenice: Jaki do bola, Dupini, Cure s Jadrana i Barakude kroz četiri su igre nastojali osvojiti titulu pobjednika, a najbolje je to za rukom pošlo curama iz Jaki do bola.

Natjecanjem u Crikvenici dovršene su kvalifikacije u Regiji 1 Jadranskih igara te dobili dvije najbolje ekipe, koje će u polufinalnom dvoboju u Novom Vinodolskom braniti boje sjevernog Jadrana.

Crikvenica i Mali Lošinj osigurali plasman u polufinale