Celebrity Masterchefovi kuhaju s Podravkom

Podravka je i u trećoj sezoni partner u popularnom showu Nove TV, pa kandidati za titulu Masterchefa kuhaju s brojnim proizvodima kompanije sa srcem.

Mastechef logoPodravka je i u trećoj sezoni partner u popularnom showu Nove TV, pa kandidati za titulu Masterchefa kuhaju s brojnim proizvodima kompanije sa srcem.

Popularni kulinarski talent show, MasterChef, koji je pridonio populariziranju vrhunskog kulinarstva u Hrvatskoj, vratio se na male ekrane u novom ruhu. Umjesto nepoznatih zaljubljenika u kuhanje ovaj puta u studio NoveTV ušli su kandidati iz svijeta showbusinessa, glazbe, mode, kazališta i filma. Svoj skriveni talent otkrit će Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Emilija Kokić, Nives Zeljković, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić. Pred njima su zahtjevni zadaci, utrka s vremenom i maštovitost upotrebe namirnica začinjeni vještinom ukrašavanja hrane koji će ih predstaviti u potpuno novom svjetlu. Kandidati za titulu prvog Celebrity Masterchefa  imaju mogućnost pripremanja jela i s proizvodima Podravke poput Vegete, brašna, džema, s obzirom da je Podravka ponovno partner u emisiji.

Žiri Celebrity MasterchefaPublici je sigurno zanimljivo pratiti kako kuhačom barataju osobe koje su spretne s mikrofonom,imaju zavidnu karijeru na daskama koje život znače ili pišu odlične knjige, a koliko su uspješni u tome procjenjivat će strogi suci. Već provjerenom dvojcu, članovima MasterChef  žirija Dini Galvagnu i Radovanu Marčiću pridružuje se treći član žirija, renomirano ime iz svijeta kulinarstva, Andrej Barbieri koji je vodio niz restorana diljem svijeta, a danas je chef kuhinje poznatog opatijskog restorana Bevanda.