Potrošači

Podravkino temeljno usmjerenje je proizvodnja visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda temeljenih na dobroj proizvođačkoj praksi i na načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane.

Zahvaljujući dugogodišnjem povjerenju naših potrošača, postali smo prehrambeni brand br.1 te se pozicionirali kao značajan sudionik na tržištu farmaceutskih proizvoda, ne samo u Hrvatskoj, već i brojnim zemljama jugoistočne Europe. Stoga, zajedno s njima, poštujemo tradiciju i njene vrijednosti, a u kombinaciji s najsuvremenijim kreativnim metodama i tehnološkim dostignućima, postavljamo standarde i stvaramo najnovije trendove na tržištu.

Podravkino temeljno usmjerenje je proizvodnja visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda temeljenih na dobroj proizvođačkoj praksi i na načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane. Kako se kvaliteta i sigurnost hrane u percepciji potrošača značajno preklapaju, posvećeni smo osiguranju njezine najviše razine, od nabave najkvalitetnijih sirovina pa do distribucije gotovog proizvoda potrošaču. U potpunosti se temelji na normama, propisima i principima sukladno Podravkinom sustavu upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane, kao i kontinuiranom profesionalnom usavršavanju svih naših djelatnika. Visoka kvaliteta naša je konstanta, a u kreiranju naših proizvoda posebnu pažnju posvećujemo  jednostavnosti pripreme i konzumacije, praktičnosti i doprinosu zdravlju potrošača.

U budućem poslovanju ćemo, sa zadovoljstvom, nastaviti ispunjavati želje i potrebe naših potrošača, iz više od 40 država širom svijeta, jer je njihovo povjerenje Podravkina kvaliteta!

Podravkina Nutritivna strategija

Podravkina Nutritivna strategija naš je vodič u razvoju novih i obnavljanju postojećih receptura proizvoda, kako bi Vam u svim prilikama bili dostupni visoko kvalitetni proizvodi adekvatne hranjive vrijednosti i izvrsnog okusa.