Društvo

Podravka od svog osnutka ulaže u znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost, sport te rado promiče korporativnu društvenu odgovornost.

S ciljem unapređenja kvalitete života društva u kojem djeluje, Podravka od svog osnutka ulaže u znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost, sport te rado promiče korporativnu društvenu odgovornost. Vodimo se vrijednostima kojima je prožeta kultura kompanije; kreativnost, povjerenje, strast, inovativnosti i izvrsnosti, stoga s ponosom pružamo podršku onim projektima u kojima pronalazimo ove, istinske, vrijednosti.

Korištenjem vlastitih potencijala te osmišljavanjem i provođenjem konkretnih projekata promoviramo povezivanje i razmjenu znanja, iskustava i informacija, kreiramo i potičemo inicijative i projekte s ciljem uravnoteženog gospodarskog razvoja te poboljšanja kvalitete života i očuvanja okoliša.

Svojim aktivnostima nastojimo pridonijeti razvoju opće društvene zajednice kroz tri ključna područja: promoviranje zdravog načina života, profesionalno usavršavanje zaposlenika i poticanje njihove izvrsnosti i kreativnosti te osjećaj za potrebe društvene zajednice u kojoj djelujemo.

Potrošači

Podravkino temeljno usmjerenje je proizvodnja visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda temeljenih na dobroj proizvođačkoj praksi i na načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane.

Zahvaljujući dugogodišnjem povjerenju naših potrošača, postali smo prehrambeni brand br.1 te se pozicionirali kao značajan sudionik na tržištu farmaceutskih proizvoda, ne samo u Hrvatskoj, već i brojnim zemljama jugoistočne Europe. Stoga, zajedno s njima, poštujemo tradiciju i njene vrijednosti, a u kombinaciji s najsuvremenijim kreativnim metodama i tehnološkim dostignućima, postavljamo standarde i stvaramo najnovije trendove na tržištu.

Podravkino temeljno usmjerenje je proizvodnja visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda temeljenih na dobroj proizvođačkoj praksi i na načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane. Kako se kvaliteta i sigurnost hrane u percepciji potrošača značajno preklapaju, posvećeni smo osiguranju njezine najviše razine, od nabave najkvalitetnijih sirovina pa do distribucije gotovog proizvoda potrošaču. U potpunosti se temelji na normama, propisima i principima sukladno Podravkinom sustavu upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane, kao i kontinuiranom profesionalnom usavršavanju svih naših djelatnika. Visoka kvaliteta naša je konstanta, a u kreiranju naših proizvoda posebnu pažnju posvećujemo  jednostavnosti pripreme i konzumacije, praktičnosti i doprinosu zdravlju potrošača.

U budućem poslovanju ćemo, sa zadovoljstvom, nastaviti ispunjavati želje i potrebe naših potrošača, iz više od 70 država širom svijeta, jer je njihovo povjerenje Podravkina kvaliteta!