Odgovornost

Promičemo primjenu normi društveno odgovornog poslovanja te usklađenost gospodarstva s razvojnim ciljevima društvene zajednice i očuvanjem okoliša za buduće generacije.

Potrošači

Zahvaljujući dugogodišnjem povjerenju naših potrošača, postali smo prehrambeni brand br.1 te se pozicionirali kao značajan sudionik na tržištu farmaceutskih proizvoda, ne samo u Hrvatskoj, već i brojnim zemljama jugoistočne Europe.

Održivi razvoj

Održivi razvoj za nas predstavlja uravnoteženi odnos ekonomskih prioriteta, osnaživanja društva i zaštite okoliša.

Okoliš

U svom smo se poslovanju opredijelili za očuvanje, zaštitu i unapređenje kvalitete okoliša u kojem stvaramo nove ekonomske, okolišne i društvene vrijednosti za svoje dionike.

Društvo

S ciljem unapređenja kvalitete života društva i okoline u kojima djelujemo, od svog osnutka odgovorno ulažemo u znanost i obrazovanje, održivi razvoj, kulturu, umjetnost, sport te promičemo korporativnu društvenu odgovornost.

Gospodarstvo

Kroz unapređenje poslovanja i kvalitete proizvoda, pod prepoznatljivim markama, usmjereni smo na stvaranje veće vrijednosti za svoje dionike, a internim snagama ostvarujemo sinergiju poslovnih područja prehrane i farmaceutike.

Kvaliteta i sigurnost hrane

Posvećeni smo osiguranju najviše razine kvalitete hrane.

Politika zaštite zdravlja i sigurnosti pri radu

Predanost smanjivanju potencijalnih rizika za zdravlje i sigurnost pri radu