Zaklade

Svjesni smo važnosti doprinosa društvu u kojem djelujemo, stoga kroz naše dvije zaklade: Zakladom „prof. Zlata Bartl“ i Zakladom „Uvijek sa srcem“ promičemo korporativnu društvenu odgovornost.

Zaklada "prof. Zlata Bartl"

Zlata Bartl, čije ime Zaklada nosi, zaslužna je za stvaranje najpoznatijeg Podravkinog proizvoda, univerzalnog dodatka jelima – Vegete, nastale u Podravkinom istraživačkom laboratoriju davne 1957. godine kao rezultat inovativnosti, smjelosti i izvrsnosti u znanstveno-istraživačkom radu.

Zakladom "prof. Zlata Bartl", kontinuirano ulažemo u mlade hrvatske znanstvenike i istraživače s ciljem promicanja i poticanja stvaralačkog i inovativnog znanstvenoistraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito u tehničko-tehnološkoj oblasti.

Zaklada "Uvijek sa srcem"

Zakladom „Uvijek sa srcem“ postali smo prva kompanija u Hrvatskoj koja se posebno brine o braniteljskoj populaciji -zaposlenicima Podravke i članovima njihovih obitelji, s ciljem promicanja socijalne sigurnosti i poboljšanju ekonomskog i materijalnog položaja.

Upoznajte se s radom naših dviju zaklada - Zakladom „prof. Zlata Bartl“ i Zakladom „Uvijek sa srcem“.