„Velika potraga za Vegeta kuharom“: U samo tri koraka do sjajnih nagrada

Vegeta ima novu web stranicu, a najpoznatiji kuhar u Hrvatskoj te poziva da ju posjetiš, pronađeš ga, riješiš kreativni zadatak i možda osvojiš jednu od 100 sjajnih nagrada

Što je za tebe Vegeta? Omiljeni dodatak jelima? Možda zrno inspiracije kad zatrebaš ili najdraži asistent u kuhinji? Što god da bilo, Vegeta je tu već 65 godina i garancija je izvrsnog okusa, svaki put. A, kada smo za tebe kuhali našu novu, poboljšanu web stranicu, željeli smo ti ponuditi mjesto na kojem ćeš se osjećati kao doma, u vlastitoj kuhinji. Dobrodošao, kulinarski istraživaču!

Na https://vegeta.com/hr te, među ostalim, čekaju: Recepti za ukusna i brza jela, korisni savjeti i trikovi, zanimljivosti i detalji o Vegeta sastojcima i proizvodima. Tu je i svima dobro znani Vegeta kuhar, uz kojeg ćeš učiti kako kuhati održivo, smanjiti otpad u kućanstvu te kako ponovno iskoristiti stvari koje imaš ili im udahnuti novi život. On te vodi kroz različite recepte, zanimljivosti i novosti te s tobom otkriva uzbudljiv kulinarski svijet Vegeta stranice. No, to nije sve.

Na novom webu je i nagradni natječaj - Velika potraga za Vegeta kuharom

Najkreativnijih 100 sudionika nagrađujemo bogatim Vegeta paketima. Sjajno, zar ne? Pa, krenimo. Nagradni natječaj Velika potraga za Vegeta kuharomkreće u utorak 3.10.2023. i traje do četvrtka 19.10.2023. godine u 23:59:59 na internetskoj stranici https://vegeta.com/hr/velika-potraga.

Za sudjelovanje su ti potrebna samo tri koraka:

  1. Na web stranici https://vegeta.com/hr/velika-potraga pronađi Vegeta kuhara na tri lokacije (nije teško, obećajemo)
  2. Riješi kreativan zadatak (znamo da takve voliš, pusti mašti na volju)
  3. Prijavi rješenje (sretno svima!)

Svaki sudionik koji navedeno napravi ispravno i u roku, ulazi u bazu iz koje će 100 vas biti nagrađeno vrijednim Vegeta poklon paketom. Dobitnici se biraju kriterijem kreativnosti, o čemu odlučuje naš stručni žiri. Stoga, pusti mašti i kreativnosti na volju.

Svi detalji o natječaju Velika potraga za Vegeta kuharom čekaju te na novoj, osvježenoj stranici. Kuhaj, stvaraj, nagrade osvajaj!