Vegeta Natur i Putopitalica nagrađuju: Unesite u svakodnevicu svjetske okuse i mirise i svaki će dan biti novo putovanje

Lijepo je uživati u klasicima domaće kuhinje: maneštri, sarmi, čupavcima ili čvarcima, ali treba dati šansu i specijalitetima svjetske kuhinje. Srećom, kako bismo u njima svakodnevno uživali, ne treba ići daleko – tek do najbliže trgovine!

Za sve koji vole putova putovati i žele vidjeti cijeli svijet, otkriti nove destinacije i uzbudljive okuse, Vegeta Natur je pripremila sjajne nagrade u zabavnom kvizu Putopitalica. Ovaj Nagradni natječaj traje od 15. listopada do 15. studenog 2021., sastoji se od ukupno 10 pitanja, od čega je devet na temu proizvoda, jela i destinacije, a deseto kreativno koje vas može odvesti do nagrada.

Krenite na ukusan put oko svijeta uz Vegetu Natur

Kako biste se uključili u Nagradni natječaj potrebno je na stranici https://vegeta-natur.hr/svjetski-specijaliteti odgovoriti na zabavna pitanja vezana uz Aziju, Meksiko ili Italiju, otključati nagradni zadatak i uključiti se u borbu za sjajne nagrade. Posljedne, deseto pitanje je esejskog tipa na koje se odgovara kreativno. Uz taj odgovor, potrebno je ostaviti osobne podatke i pričekati kraj natječaja te otkriti jeste li bili najkreativniji prema izboru žirija.

Mistični okusi Azije, drevni okusi Meksika ili poetični okusi Italije vas čekaju. Dozvolite da vas inspiriraju na putu do nagrada.

Što možete osvojiti?

Najkreativniji odgovor osvaja moderan i praktičan aluminijski putni kofer ''The Bigger Carry-On''. Druga nagrada je DJI mini dron za snimanje, a još 5 kreativnih odgovora osvaja Vegeta Natur poklon pakete. Uživajte u vrhunskim i uzbudljivim okusima Azije, Meksika i Italije zahvaljujući Vegeti Natur i osvojite vrijedne nagrade bez napuštanja udobnosti svog doma. Dobar tek. Buon apetito. Chi chi chi. I najvažnije - Buona fortuna!