Univerzalna Vegeta i Lino lada jaffa najpopularniji proizvodi prema sudu čitateljica portala žena.hr

U konkurenciji više od 500 nominiranih proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje, glasanju se odazvalo gotovo dvadeset i osam tisuća čitateljica i čitatelja portala žena.hr.

U Zagrebu 22. siječnja u sklopu projekta Proizvod godine, kojeg je četvrtu godinu zaredom organizirao najposjećeniji hrvatski ženski portal žena.hr, održana je svečana dodjela nagrada za najpopularnije proizvode prema sudu čitateljica portala žena.hr.

Među najpopularnijim proizvodima na hrvatskom tržištu za 2015. godinu našla su se i dva Podravkina proizvoda. U kategoriji Gotovi proizvodi i namirnice nagradu za proizvod godine osvojila je Vegeta univerzalna, a u kategoriji Dječja hrana slavila je Lino lada Jaffa.

Dobivena priznanja još su jednom potvrdila da potrošači prepoznaju Podravkine proizvode i njihovu kvalitetu. Priznanje koje je dobila Vegeta dijelom je rezultat i nove komunikacijske platforme, te novog dizajna Vegeta proizvoda te je vrlo značajno jer pokazuje da se brend razvija u pravom smjeru, dok je Lino lada jaffa prepoznata kao nova, neodoljiva kombinacija okusa u kremnim namazima.

U konkurenciji više od 500 nominiranih proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje, glasanju se odazvalo gotovo dvadeset i osam tisuća čitateljica i čitatelja portala žena.hr. U glasanju koje je trajalo od 27. rujna 2015. do 10. siječnja 2016. čitateljice su odabrale najpopularnije proizvode podijeljene u 27 kategorija.