U Podravki 6. listopada: Vodstvo i nogometaši mlade hrvatske reprezentacije gosti najveće hrvatske prehrambene industrije

U sklopu priprema za utakmicu s mladom reprezentacijom Škotske koja će se odigrati 10. listopada na koprivničkom Gradskom stadionu, mladi hrvatski reprezentativci od jučer su gosti Koprivnice i Podravine.

U sklopu priprema za utakmicu s mladom reprezentacijom Škotske koja će se odigrati 10. listopada na koprivničkom Gradskom stadionu, mladi hrvatski reprezentativci od jučer su gosti Koprivnice i Podravine. Između dva treninga posjetili su Podravku, gdje ih je o temeljnim poslovnim značajkama najveće hrvatske prehrambene industrije upoznao član Uprave Podravke Davor Cimaš. Tom prigodom, on je naglasio kako Podravka unatoč brojnim gospodarskim teškoćama posluje pozitivno, s tendencijom daljnjega rasta prometa i profita, ne samo na hrvatskom, već i na inozemnim tržištima. Također, Davor Cimaš se osvrnuo i na značajno ulaganje Podravke u sport pa je tako, među ostalim, mladim hrvatskim nogometašima ponudio pomoć, ne samo za vrijeme boravka u Koprivnici i Podravini, već kada će se nalaziti na europskim gostovanjima, posebice u državama koje pokriva Podravka Internacional. U ime mlade hrvatske reprezentacije Podravki se na gostoprimstvu zahvalio izbornik naših mladih nogometaša Martin Novoselec.