Trebaš break? Uzmi Dolcela HI Protein shake

Radi ubrzanog tempa života za pripremu kvalitetnih obroka nemamo dovoljno vremena. Često se „brzo, hranjivo i dobro za tijelo“ ne mogu staviti u istu rečenicu, no zato je tu Dolcela Hi protein linija proizvoda koja omogućava hranjiv i ukusan, a brzo gotov međuobrok. Svako pakiranje jedan je obrok bogat proteinima, bez dodanog šećera i odličnog okusa. Sadržaj vrećice potrebno je izmiješati u mlijeku, biljnom napitku ili vodi i shake bogatog okusa spreman je za uživanje.

Dolcela na izbor daje čak četiri neodoljiva okusa :

  • Dolcela Hi protein Cheescake malina shake 40 g
  • Dolcela Hi protein Brownie shake 40 g
  • Dolcela Hi protein Cookie shake 40 g
  • Dolcela Hi protein Tiramisu shake 40 g

Dolcela HI protein shakeovima dodijeljen je 2023. godine i jamstveni žig ŽIVJETI ZDRAVO. Cilj dodjele jamstvenog žiga pojedinim proizvodima je informirati potrošače i dati im mogućnost odabira nutritivno povoljnijih proizvoda bez potrebe dodatnog znanja čitanja nutritivnih deklaracija. Označeni proizvodi sadrže manje masnoća (posebno zasićenih), primjeren sadržaj bjelančevina, više vlakana te smanjenu količinu soli i šećera u odnosu na ostale proizvode iz iste kategorije.

Dolcela Hi protein shake namijenjen je svima, a odličan je međuobrok na poslu, u školi ili na izletima jer daje energiju i produljuje osjećaj sitosti. A prije ili poslije vježbanja pomaže kod regeneracije mišića pa je preporučljiv za sportaše i rekreativce.

Dolcela Hi protein shake stvoren je za slatku pauzu u bilo koje doba dana jer uz Dolcelu IMAŠ PRAVO NA SLATKO!