Složi dobru rimu i s Podravka paštetom zaboravi zimu!

Zaboravimo nakratko da smo spomenuli zimu u naslovu. Nećemo se danas igrati niti toplo-hladno, već odmah prelazimo na stvar. Imamo za tebe nagradni natječaj za prste polizati!

Osvoji jedan od 100 nagradnih paketa. Kako? Lako!

100 paketa punih Podravka pašteta. Zvuči sjajno, zar ne? Vjerujemo da će sjajno zvučati i tvoje rime. Posjeti stranicu #DajMiGriz i prati sljedeće korake:

Prvo odaberi pozadinu, odnosno fotografiju koja najbolje odgovara osobnosti tvog prijatelja. Zatim – skroji rimu. Neka bude kratka, ali slatka i posvećena prijatelju s kojim najradije dijeliš #DajMiGriz paštete. 100 najboljih rima ćemo nagraditi sa 100 Podravka poklon paketa!

Kreativnost i humor posebno su na cijeni, zato kreni!

Bez gladovanja do makeovera? Moguće je!

Podravka paštete su se, baš kao i ti, pripremale za ljeto, pa su tako Pileća i Pikant prošle kroz redizajn, a ostale paštete uskoro čeka makeover. Uz to, Podravka Pileća i Pikant pašteta odnedavno su na policama s novom, poboljšanom recepturom; s mesom filea i zabatka, bez pojačivača okusa i bez konzervansa. U njima slobodno inspiraciju potraži, na kruh ih namaži pa s guštom smaži!

Inspiracija teško pada na prazan želudac. Pojedi nešto, lakše ćeš do ideja.

Fino mljeveni ukusni komadi mesa, birani začini i provjerena receptura garancija su vrhunskog užitka. Jednostavno je – zgrabi omiljeni okus, namaži i smaži. Podravka paštete su ukusno i jednostavno rješenje. Kad je glad u pitanju, samo reci - #DajMiGriz!

P.S., ne zaboravi - www.podravka.hr/daj-mi-griz/