Salut: Isti okus jela, 35% manje natrija

Stručnjaci preporučuju unos oko 5 grama soli dnevno, a tu je mjeru najlakše odrediti ovako: Pola čajne žličice = 5 grama soli

Sol je vjerojatno najkorištenija namirnica današnjice no njenom pretjeranom konzumacijom stvaramo prepreke zdravom funkcioniranju tijela. Za sve one koji žele pripremati obrok koristeći što zdravije namirnice, a pritom ne radeći prevelike promjene u trenutnom načinu pripreme hrane, tu je SALUT - sol nove generacije. Sol sa smanjenim udjelom natrija olakšat će život svima koji se bore s visokim krvnim tlakom i moraju smanjivati njen unos, a s obzirom na to da sadrži nula kalorija te je bez glutena i laktoze, pogodna je i za pripremu veganski i vegetarijanskih gozbi.  

Zdravi gurmani biraju SALUT, sol nove generacije

Zbog svog izvrsnog okusa, identičnog kuhinjskoj soli, Salut je sjajan odabir za sve one koji žele kvalitetnu prehranu, punog okusa. Uz Salut jela ostaju ukusna kao i prije, ali s jednom bitnom razlikom – zahvaljujući smanjenom udjelu natrija, barem su 35% zdravija. Salut će se savršeno uklopiti u mesne obroke, povrtne delicije i salate, jer svojim sastavom uravnotežuje njihov okus i garantira uživanje.

Ispunjavanjem obrasca na web stranici https://salut.podravka.hr/ prvih 10.000 prijavljenih dobiva testni uzorak proizvoda. Uz to, na stranici je moguće u samo nekoliko klikova preuzeti Salut knjižicu recepata, prepunu ukusnih toplih i hladnih predjela te veličanstvenih glavnih jela te potpuno slobodno uživati u pripremi ukusnih obroka uz Salut, sol nove generacije.