Podravkinim proizvodima nagrada Superior Taste Award

Podravkini su proizvodi nizu dosadašnjih nagrada i priznanja za svoju kvalitetu dodali još Superior Taste Award 2010. U samom vrhu izvrsnosti smjestio se brand Studenac koji je ocijenjen maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice te svrstan u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete.

Logotip - PodravkaPodravkini su proizvodi nizu dosadašnjih nagrada i priznanja za svoju kvalitetu dodali još Superior Taste Award 2010, a predstavnici Podravke preuzeli su ovu nagradu na svečanosti dodjele koja se održala u Bruxellesu.

U samom vrhu izvrsnosti smjestio se brand Studenac koji je ocijenjen maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice te svrstan u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete. Potrošači su percipirali Studenac kao proizvod koji se izdvaja iznad konkurencije, prepoznavši u njemu visokokvalitetnu gaziranu prirodnu mineralnu vodu namijenjenu vrhunskim gurmanskim užicima kao i svakodnevnom gašenju žeđi, nadoknadi minerala i hidrataciji organizma.

Studenac, 1,5 l, PETPriznanje Superior Taste Award dodjeljuje International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa - jedna od vodećih svjetskih organizacija koja ocjenjuje kvalitetu okusa svih kategorija proizvoda iz segmenta prehrane i pića. Priznanje tim više dobiva na vrijednosti što je stručni sud te ugledne organizacije činilo 120 uvaženih šefova kuhinja i somelijera koji su više dana testirali, ocjenjivali i davali komentare za 900 prehrambenih proizvoda i pića iz 60 zemalja diljem svijeta. U Superior Taste Award kategoriji ocjenjuju se isključivo proizvodi koji se nalaze na policama trgovina, a u proces ocjenjivanja mogu ući proizvodi samo onih kompanija koje posjeduju certifikate kontrole kvalitete.

Važnost ove nagrade najbolje ilustrira činjenica da u pravilu manje od 10 posto svih proizvoda koji sudjeluju u testiranju uspiju osvojiti tri zvjezdice, odnosno više od 90 posto mogućih bodova.

Osvojeni rezultati omogućuju i ostalim nagrađenim Podravkinim proizvodima - Ajvaru Blagom, Lino ladi, Mješavini za krafne, Mješavini za kukuruzni kruh i Mješavini za kruh sa sjemenkama da sljedeće tri godine na ambalaži komuniciraju internacionalno prepoznatljiv znak kvalitete "Superior Taste Award 2010", što ih etablira među visokokvalitetne prehrambene proizvode.