Podravka zaposlila novu generaciju pripravnika

Tijekom deset mjeseci programa koji obuhvaća specijalistički, opći i edukativni dio pripravničkog programa, nove pripravnike očekuju faze upoznavanja s kompanijom, učenja, osamostaljivanja i u konačnosti završnog ispita.

SHAPE 2013Nakon što je prošle godine tridesetak mladih, visokoobrazovanih ljudi svoje prvo radno mjesto pronašlo u Podravki, dobrodošlica u kompaniju organizirana je za novu generaciju pripravnika. Između 400 kandidata prijavljenih na ovogodišnji natječaj za zapošljavanje pod imenom SHAPE, njih 21 od danas dobiva priliku iskazati se u Podravki.

Bogat cjelodnevni program za obje SHAPE generacije pripravnika, održan je danas u Podravki. Program koji je na jednom mjestu okupio Upravu Podravke, izvršni menadžment, dvije generacije pripravnika i njihove mentore, započeo je pozdravnim riječima predsjednika Uprave Podravke Zvonimira Mršića, koji je pripravnicima savjetovao da iskoriste golemo znanje i iskustvo akumulirano u Podravki:

- Dobili ste priliku raditi u kompaniji u kojoj je veliko znanje, veliko iskustvo i veliko srce, a vi ćete svojim dolaskom unijeti novu vrijednost, znanje i kreativnost, upravo poput vaših prethodnika. Vjerujemo da ćete doprinijeti da zajedno budemo bolji i konkurentniji kako bismo bili među najuspješnijima na globalnom tržištu, na kojemu se svakodnevno borimo za naklonost potrošača.

SHAPE 2013 pripravniciTijekom deset mjeseci programa koji obuhvaća specijalistički, opći i edukativni dio pripravničkog programa, nove pripravnike očekuju faze upoznavanja s kompanijom, učenja, osamostaljivanja i u konačnosti završnog ispita.

Događaj je upotpunjen, između ostalog, gostovanjem alpinista, putopisca redatelja i člana Gorske službe spašavanja Stipe Božića koji je istaknuo kako su mu putovanja nezamisliva bez proizvoda Podravke. Iz njegovog su bogatog životnog iskustva i vrhunskih uspjeha novi zaposlenici imali priliku puno naučiti te dobiti inspiraciju primjenjivu i u poslovnom okruženju.