Podravka nastavlja s izdvajanjem nematičnog poslovanja

Nastavkom projekta izdvajanja nematičnog poslovanja iz sustava Podravke, danas je u Koprivnici potpisan ugovor između Podravke i Grada Koprivnice temeljem kojeg će 12 zaposlenika iz Podravkine zaštite od požara od 1. studenoga prijeći u javnu vatrogasnu postrojbu Koprivnica, o čemu će se sklopiti poseban sporazum o preuzimanju radnika.

Podravka nastavlja s izdvajanjem nematičnog poslovanjaNastavkom projekta izdvajanja nematičnog poslovanja iz sustava Podravke, danas je u Koprivnici potpisan ugovor između Podravke i Grada Koprivnice temeljem kojeg će 12 zaposlenika iz Podravkine zaštite od požara od 1. studenoga prijeći u javnu vatrogasnu postrojbu Koprivnica, o čemu će se sklopiti poseban sporazum o preuzimanju radnika.

Nakon raspisanog natječaja i specificiranih uvjeta obavljanja vatrogasnog dežurstva na objektima Podravke, najpovoljniji ponuđač navedene usluge bila je javna vatrogasna postrojba Grada Koprivnice.

Podravka nastavlja s izdvajanjem nematičnog poslovanjaPetogodišnji ugovor o pružanju usluga vatrogasnog dežurstva i preventivno-operativnih poslova potpisali su predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković, koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić i zapovjednik javne vatrogasne postrojbe Koprivnica Slavko Tucaković.

- Ovo je tek jedan u nizu projekata koji je pokrenut u suradnji Podravke i Grada Koprivnice. Cilj nam je prije svega povećanje efikasnosti poslovanja, tako da ćemo našu suradnju nastaviti i na drugim projektima, rekao je predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković prilikom potpisivanja ugovora.

- Podravka je zadovoljavajući zakonske uvjete iz područja zaštite od požara i vatrogastva odlučila izdvojiti poslove vatrogasnog dežurstva na pet lokacija u gradu Koprivnica. Ovakvim rješenjem dvanaestero Podravkinih zaposlenika naći će svoje mjesto u javnoj gradskoj vatrogasnoj postrojbi, čija je profesionalnost, mobilnost i operativnost neupitna, rekao je gradonačelnik Mršić.

Zaključeno je kako će Podravka i Grad Koprivnica zajedničkim djelovanjem u interesu javnosti podići kvalitetu usluge u prevenciji zaštite od požara na višu razinu uz istovremeno smanjenje ukupnih troškova djelatnosti.