Podravka na VI. Vinkovačkom jesenskom sajmu gospodarstva i obrtništva

U pauzama između kulinarskih prezentacija, posjetitelji su mogli degustirati Podravkin jeger i čajnu kobasicu.

Podravka na VI. Vinkovačkom jesenskom sajmu gospodarstva i obrtništvaU sklopu 43. Vinkovačkih jeseni grad Vinkovci organizirao je šesti po redu Jesenski sajam gospodarstva i obrtništva. Podravka je prezentirala svoj proizvodni asortiman kroz edukativne kulinarske dvoboje posjetitelja sajma.

Na atraktivno uređenom izložbenom prostoru od 30m2, Podravka je prezentirala svoj proizvodni asortiman kroz edukativne kulinarske dvoboje posjetitelja sajma. Kandidati koji su se prijavili, uz pomoć promotora kulinarstva pripremali su jednostavna jela s Podravkinim proizvodima - od juhe do deserta. Sve što su pripremili, degustirali su posjetitelji sajma. Za hrabrost i zalaganje dobili su poklon paket Podravkinih proizvoda.

U pauzama između kulinarskih prezentacija, posjetitelji su mogli degustirati Podravkin jeger i čajnu kobasicu. Od promotivnih materijala ove godine odrasli su bili animirani Vegetom pikant, a djeca Čokolino trakicama te Lino Ladom.

Naglasak ovogodišnjeg gospodarskog predstavljanja bio je na obrtništvu, poljoprivredi, prehrambenoj industriji te šumarstvu, a potporu organizatoru dalo je Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Cilj sajma je prezentirati rezultate gospodarskih kretanja, ali i najaviti strateške pravce razvoja gospodarstva kao temelj za razvoj Vinkovaca, ali i cijele Vukovarsko-srijemske županije.